Upptäck Sveriges mest sålda säkerhetsdörr

Mitt emellan Vänern och Vättern ligger Töreboda. Här tillverkas Daloc Säkerhetsdörr som inte bara skyddar mot inbrott och brand. Den stänger också ute oljud, giftiga brandgaser, kallt drag och oönskade dofter som cigarettrök och  matos.

Att byta till Daloc Säkerhetsdörr blir därför ett val som gör ditt hem till en lugn och säker vrå där du kan känna dig tryggare än någon annanstans.

Att Daloc Säkerhetsdörr både är smidigare och elegantare än man kanske kan tro beror på att dörrens motståndskraft mot inbrott, brand och ljud är ett resultat av skandinavisk design och hur intelligent säkerhetsdetaljerna är konstruerade, vilket material som används och hur vi bygger dörren.

Vi har varit med sedan 1943, så vi vet vad som gäller. En ny Daloc Säkerhetsdörr är en livsviktig, trygghetsskapande och potentiellt värdehöjande investering i ditt hem.

Certifierad för att stå emot inbrottsförsök.

När det gäller inbrottsskydd är det skillnad på dörr och dörr. En Daloc Säkerhetsdörr i klass RC3 är testad och certifierad för att stå emot en kraftig kofot i minst 5 minuter (effektiv angreppstid). Med samma kofot tar sig tjuven förbi en vanlig ytterdörr till en lägenhet på några sekunder.

Läs mer om dörrens inbrottsskydd

30 minuter som räddar liv.

När det brinner är en lägenhetsdörrs viktigaste egenskap att se till att eld och farliga brandgaser inte sprider sig. En Daloc Säkerhetsdörr bromsar giftiga brandgaser och brand i minst 30 minuter. Det räddar både liv och egendom.

Läs mer om skydd mot brand och brandgas

Du hör skillnaden direkt.

Eller rättare sagt. Du hör ingenting. En Daloc Säkerhetsdörr tätar mot både oljud och lukt. Effektiva tätningslister, isolering av mineralull och invändiga ljudabsorbenter sväljer störande ljud från trapphuset och skapar en behaglig ljudkomfort.

Läs mer om ljudisolering

Formstabilitet skyddar i längden.

Giftig rök och farliga brandgaser är ofta dödsorsaken vid en brand. Att störas av oljud, matos, cigarettrök eller att det drar kallt från trapphuset är ett mer vardagligt problem. Båda kan lösas med en Daloc Säkerhetsdörr.

Läs mer om formstabilitet och kvalitet

Smakfull och genomtänkt.

Du har stor valfrihet när det gäller utseende med olika ytor, mönster och färger. Ska dörren vara trämönstrad eller målad? Ska den ha speglar eller glaspartier? Du kan återskapa den gamla miljön eller skapa något nytt och modernt.

Läs mer om design

Daloc Säkerhetsdörr till din lägenhet/förening?

Det är enklare än du tror - och skapar ett tyst och tryggt hem.

Vad kostar det?