Regler och klassningar för dörrar.

Här hittar du information om klassningar, regler och standarder för branddörrar, ljuddörrar och säkerhetsdörrar i olika miljöer. Våra klassade stål- och trädörrar provas och certifieras enligt gällande regler och nya EN-standarder i takt med att de införs. Det gör att du kan känna dig trygg när du väljer dörrar från Daloc i ditt projekt.

Brett sortiment av klassade dörrar.

Vi har stål- och trädörrar inom de flesta klassningar när det gäller brand, ljud och säkerhet. En fördel i exempelvis större projekt då trä- och ståldörrar kan levereras med samma utseende, från en leverantör, för att passa i samma miljö och samtidigt uppfylla olika klassningskrav. Enkelt för dig som ritar och beställer!

Se våra dörrar

När du behöver en rådgivare.

Kraven är olika för branddörrar, ljuddörrar och säkerhetsdörrar i olika miljöer. Vår långa erfarenhet gör att vi har ett stort kunskapskapital i företagets alla delar och vår roll som rådgivare till arkitekter och kunder har vuxit i takt med att dörrmiljöerna har blivit allt mer komplexa. Vi hjälper dig gärna att välja rätt dörr för aktuell miljö. För bästa effekt och största kostnadseffektivitet hoppas vi att du nyttjar vår erfarenhet och kompetens i ditt nästa projekt. Ju tidigare desto bättre.

Få support

Byta till säkerhetsdörr?

Om du vill byta dörr i din lägenhet eller bostadsrättsförening är det allra enklast att börja här.

Läs mer