Sakerhetsdorrar fran Daloc

Pris på Daloc säkerhetsdörr

Vill du veta priset på en säkerhetsdörr till din lägenhet eller är ni fler som funderar på att byta dörr och letar efter priser på säkerhetsdörrar? Ingår du i en styrelse och vill veta en kostnad för ett byte till säkerhetsdörrar? Fyll i formuläret nedan så skickar vi en offert till dig via vår montagekedja Secor. 

En säker dörr är en rätt monterad dörr

Daloc Säkerhetsdörr stoppar inte bara tjuvar och bränder. Du kommer också att trivas bättre hemma. Som en följd av den kraftfulla och formstabila konstruktionen stoppar dörren även obehagliga dofter, ljud och drag. Montaget är en del av dörren. Fel monterad dörr betyder att brandgas kan sippra in eller ut, tjuvar lättare ta sig in, ljud höras från utifrån o s v. Hur bra dörren än är. Därför är det viktigt att dörren monteras helt korrekt.

Tryggt och säkert dörrköp

Secor är vår egen rikstäckande sälj- och montagekedja för dörrbyten i flerbostadshus. Deras montörer är utbildade och certifierade i det som kallas för Secormontaget, en egen montagprocess som i detalj beskriver steg för steg i installationen. På det viset kan du vara helt säker på att få en dörr som lever upp till det som utlovas. Oavsett om det handlar om en enda eller många dörrar lotsar de dig genom hela processen. Hjälper dig välja rätt dörr och tar fram alla underlag och annat som följer av ett dörrbyte. Hanterar du ett större projekt kan Secor även hjälpa dig med entrépartier, fastighetsboxar och Daloc-dörrar för t ex källare, vind, tvättstuga och förråd. Fyll i formuläret nedan så skickas en förfrågan till oss. Den tas om hand av Secor som återkommer till dig med en prisindikation eller offert.

 

PRISFÖRFRÅGAN

Vad kostar en Daloc säkerhetsdörr?

Du glömde skriva din e-postadress
Du behöver beskriva dörren lite för att vi skall kunna lämna ett pris.
Invalid Input
Du glömde skriva ditt namn.
För att kunna skicka din förfrågan till rätt Secor-kontor behöver vi veta i vilken ort du bor
* Obligatoriska fält