Montering av Daloc säkerhetsdörr

Byta till säkerhetsdörr - enklare än du tror

Stort projekt? Nej, att byta till säkerhetsdörr är enklare än du tror. Du lämnar din nyckel på morgonen och kommer hem till en ny säkerhetsdörr – exakt så som du vill ha den. Svårare än så är det inte.

Säker dörr, säker montering

Att byta till en säkerhetsdörr minskar risken för inbrott. Men det kan också vara en livsviktig investering. Inte bara för att hålla tjuvarna borta utan också för att förhindra brand och att giftiga brandgaser läcker in i lägenheterna. Kraven är med andra ord höga både på dörren och hur den monteras. Allt hänger ihop.

Från köp till färdig installation

När du köper din Daloc Säkerhetsdörr köper du inte bara marknadens mest sålda säkerhetsdörr, utan allt som krävs från första diskussion till färdig installation. Oavsett om det handlar om en enda eller många dörrar lotsar vår egen försäljnings- och montageorganisation, Secor, dig genom hela processen. De hjälper dig välja rätt dörr och tar fram alla underlag och annat som följer av ett dörrbyte. Hanterar du ett större projekt kan Secor även hjälpa dig med entrépartier, fastighetsboxar, och dörrar för t ex källare, vind, tvättstuga och förråd. 

 

Secor är en rikstäckande organisation som finns över stora delar av Sverige. Det betyder att de är tillgängliga, både före, under och efter en installation.

 

PRISFÖRFRÅGAN

Vad kostar en Daloc säkerhetsdörr?

Du glömde skriva din e-postadress
Du behöver beskriva dörren lite för att vi skall kunna lämna ett pris.
Invalid Input
Du glömde skriva ditt namn.
För att kunna skicka din förfrågan till rätt Secor-kontor behöver vi veta i vilken ort du bor
* Obligatoriska fält